Obitelj Prtenjača

iz Polače, mjesta između Benkovca i Biograda na Moru, tradicijski se bavila poljoprivredom i vinogradarstvom, ali uz to i sušenjem pršuta i panceta za vlastite potrebe.

Rodila se ideja, da temeljeno na dugogodišnjem zajedničkom iskustvu, ali i iskazanom interesu drugih ljudi za naše proizvode, a posebno pršut, započnemo sa ozbiljnijom proizvodnjom i prodajom.

Proizvodi se suše i dalje na tradicionalan, dalmatinski način, no otvorili smo novu pršutarnu većeg kapaciteta i potpuno profesionalizirali svoj pristup procesu proizvodnje.

Pršut

Iz ponude izdvajamo

Od mesa vrhunske kvalitete iz naše ponude odaberite proizvod ili proizvode koji najbolje odgovaraju Vašem nepcu...Svojim poslovnim partnerima ili najmilijma poklonite dar u kojem će istinski uživati i koji sigurno neće završiti u ormaru.

Priuštite sebi i njima pršut, pancetu i pečenice vrhunske kvalitete i javite nam što mislite o našim proizvodima. Vaše mišljenje nam je bitno, želimo biti još bolji. Ako je moguće...  

Iz medija

https://plavakamenica.hr/2019/11/18/prsutana-prtenjaca-prodaje-vjerojatno-najbolji-domaci-prsut-u-zagrebu/

Saznajte više

Zatražite ponudu

Kontaktirajte nas putem obrasca, u polje poruke upišite svoje želje ili pitajte sve što Vas zanima, mi ćemo Vam se javiti s odgovorima i spremno preuzeti Vašu narudžbu.

Zatražite ponudu